Saturday, 3 March 2012On maaliskuu ja keväinen viikonloppu, lumet sulaa ja mittari näyttää auringossa +14 astetta! Olen ollut pihalla ja suunnitellut tulevia istutustöitä. Me laitettiin viime kesänä kymmenkunta uutta pientä syreenipensasta ja myös yksi syreenipuu valkoisilla kukilla muutama vuosi sitten ja se on viihtynyt hyvin.

Aamu alkoi uintiretkellä kaupungin uuteen avattuun halliin ja oli tosi onnistunut reissu. Lapset tykkäsivät ja pitkästä aikaa, kaikkien sairasteluiden ja miehen työmatkojen jälkeen oli kiva mennä yhdessä koko perhe.

Torstaina ostin Lankabaarista ihanaa Rowanin tweed-lankaa, josta teen itselleni bactus-huivin. Testailin eri lisäyksiä ja teen omaani lisäykset/kavennukset joka 2. kerroksella. Mukavan pehmoinen ja sopivan lämmin viileisiin kevättuuliin, langassa on 50% merino villaa, 25% alpakkaa ja 25% viskoosia. Huiviin menee aika tarkalleen kaksi kerää, teen bambupuikoilla nr.5, langassa neuvottiin nr.4, mutta oma käsialani on aika tiukkaa ja huivihan venyy käytössä.

Muutama kangas odottelee myös ompeluinspiraatiota, hih. Ehkä ruskeakukallisesta retrosta tulee kuopukselle takki... Täytyy vaan mittailla, että riittääkö kangas.

Nyt saunaa lämmittämään, mukavaa viikonlopun jatkoa! Toivottelee Kata

2 comments:

  1. Ensi kertaa täällä j atykkään.

    Oikein hyvää viikonlopun loppua!

    ReplyDelete
  2. Kiitos ja kiva kun löysit tänne:)

    ReplyDelete